Cursul pentru adulti presupune invatarea principiilor tehnice de baza ale fiecarei lovituri, incepand cu lovitura de dreapta, lovitura de rever si serviciul si continuand la un nivel mai avansat cu sliceul si voleul. Cursantilor li se vor face precizari tactice, cele pe care sunt capabili sa le puna in practica, in functie de nivelul de joc. Vor fi familiarizati cu miscarea specifica in teren, pozitionarea fata de minge dar si “stiinta pasilor”.

Dax Tenis Club vrea ca, dupa invatare, amatorii sa aiba acces la un nou mod de a face miscare, de a pierde din greutate printr-un joc spectaculos care pe langa extenuarea fizica ii va provoca si din punct de vedere mental. Acestia, in timp, daca si-au atins scopul – nivelul de joc dorit – vor putea renunta la antrenor si il vor putea inlocui cu prieteni pe care sa ii provoace la un schimb de mingi simplu sau la un meci.

Le recomandam celor care au obiective mai inalte si vor sa ajunga la un nivel de joc mai bun sa mixeze partidele cu prietenii, cu antrenamentele private. Mai multe ore petrecute pe terenul de tenis, impreuna cu sfaturile pretioase ale antrenorului va vor ajuta sa progresati intr-un ritm mult mai rapid. In spirit competitional, in lipsa de parteneri de nivel apropiat, in completare sau pur si simplu daca vreti sa va evaluati progresul, exista optiunea participarii la turneele de amatori, la nivelul potrivit, cum ar fi BCR TENIS PARTENER SAU COMPETITII SPORTIVE.

Dax Tenis Club va va ajuta sa atingeti un nivel bun de joc si unde e cazul sa urcati spre nivelele elitiste ale acestor turnee.

*in cadrul cursurilor pentru adulti rachetele si mingile sunt oferite gratuit de catre club

Partener de joc profesionist (Sparring-partner)

DAX TENIS CLUB ofera parteneri de joc de diverse nivele capabili sa faca fata oricarui stil si sa raspunda oricaror pretentii venite de la clienti, de la cei amatori pana la cei profesionisti sau clasati in circuitul profesionist mondial. Clubul poate oferi jucatori de la nivelul de primii 200ATP pana la cei incepatori cu care sa imparti emotiile primelor tale lovituri pe terenul de tenis. Ei pot lua parte la meciuri de simplu, de dublu, antrenamente sau simple schimburi de mingi.


Cursuri De Tenis Adulti Bucuresti. Partener de joc profesionist
Cursuri De Tenis Adulti in Bucuresti. Club Tenis Drumul Taberei – curs de tenis adulti pentru debutanti sau profesionisti in Militari, Moghioros, Sector 6. Partener de joc profesionist. In cadrul cursurilor de tenis adulti rachetele si mingile sunt gratuite. Profesori tenis in Bucuresti. Inchiriere echipament tenis.

 

Program si rezervari

Program: 07:00-24:00

Puteti face rezervari la: 0729060303 / 0758255285 (cursuri)

Vreme Bucuresti dax-tenis.ro