Dax Tenis Club Bucuresti

Dax Tenis Club este un loc primitor cu clienti loiali, dedicati sportului si motivati, instructori profesionisti, o echipa omogena care promoveaza un stil de viata activ prin intermediul tenisului de camp, pe intreaga durata a anului.

Obiectivele clubului

Infiintat in anul 2011, Dax Tenis Club isi propune sa ofere cadrul cel mai potrivit pentru practicarea tenisului de camp atat la nivel de divertisment cat si  la nivel de performanta. Clubul doreste sa vina in intampinarea fiecarui client, facilitandu-i servicii adaptate nevoilor individuale – relaxare si socializare, invatare si performanta.

Totodata dorim:

Sa incurajam copiii sa practice acest sport si sa ii sprijinim in drumul lor spre inalta performanta

Sa oferim clientilor o oaza de liniste, relaxare, comfort si placere

Sa imbunatatim permanent facilitatile oferite

Sa promovam profesionalismul, responsabilitatea, ospitalitatea, siguranta si atmosfera relaxanta

DAX TENIS CLUB

Motive sa vii la Dax Tenis Club

  1. Inveti CORECT tehnic sa joci tenis;
  2. Faci miscare intr-un mod placut si relaxant alaturi de prieteni;
  3. Devii mai sanatos;
  4. Devii parte dintr-un grup disciplinat, educat, cu inclinatii sportive si gasesti parteneri noi de joc;
  5. Te bucuri de toate facilitatile oferite de clubul nostru;
  6. Te deconectezi de la stresul cotidian si intri intr-un mediu placut dinamic;
  7. Acces facil.

Lectii de tenis profesioniste.

Profesionalism in invatare

Clubul ofera servicii profesioniste la nivel de invatare cu ajutorul celor mai buni antrenori: antrenori emeriti ai sportului, fosti jucatori de performanta clasati in circuitul mondial ATP, antrenori specializati pentru intiere si performanta copii, certificati PTR, antrenori pentru cursuri adulti.

Periodic se evalueaza nivelul atins si se propune un program adaptat noilor obiective ( marirea numarului de ore de antrenament, adaugarea unor noi servicii precum pregatirea fizica sau recuperarea, ore individuale de antrenament pentru imbunatatirea unor elemente tehnice ce necesita imbunatatiri ).

Relaxare

Clubul de tenis atrage prin dimensiunea redusa si atmosfera familiala, fiind amplasat intr-o zona linistita, inconjurat de spatiu verde si ferit de zgomotul si poluarea traficului urban. Astfel, clientii nostrii – copii si adulti – pot beneficia de un mediu propice pentru joc si relaxare, in aer curat si un cadru placut si linistit.

Calitate

Dax Tenis Club pune accent pe calitatea tuturor serviciilor oferite.Terenurile noastre de tenis cu zgura rosie sunt de cea mai buna calitate, nivelate constant si iluminate corespunzator, In timpul sezonului rece acestea se acopera si se incalzesc. Clubul dispune si de alte zone auxiliare jocului de tenis, precum terasa moderna, zona de relaxare, vestiar, sport bar, zona customizare rachete etc.


Dax Club Tenis Drumul Taberei. Lectii de tenis copii si adulti
Dax Club Tenis in Drumul Taberei. Lectii de tenis pentru copii si adulti la Tenis Club Drumul Taberei. Cursuri de tenis. Invata tenis cu instructorul potrivit, metode noi dinamice, baza materiala moderna. Inchiriere teren tenis in Militari.