Testimoniale


Scoala Tenis Copii. Sector 6 Bucuresti. 4-6 ani, 7-9 ani, 8-10 ani
Scoala Tenis Copii. Sector 6 Bucuresti. Invata tenis. Scoala de tenis copii Drumul Taberei. Servicii diverse tenis. Click pentru galerie foto cursuri de tenis copii.

 

Program si rezervari

Program: 07:00-24:00

Puteti face rezervari la: 0729060303 / 0758255285 (cursuri)

 

Scoala de tenis copii – Copilul tău se poate dezvolta sănătos prin tenis –

Micuții noștri au nevoie de cât mai multă mișcare pentru a se dezvolta din punct de vedere fizic și mental, iar un sport atât de intens care implică organizare, coordonare, activitate fizica si mentala precum tenisul îi poate influența pozitiv în viața lor. Modalitatea prin care îi putem apropia pe cei mici de un sport de acest gen și de a-i ține departe de device-urile electronice si de sedentarism,pentru inceput, este prin înscrierea lor la scoala de tenis pentru copii . Vârsta minimă la care orice copil poate fi înscris la cursuri este de 4-5 ani, perioada în care ei au nevoie de exemple și de informații cât mai multe.

Un copil care practică și ajunge să fie pasionat de tenis cu siguranță va fi un copil disciplinat care va înțelege că performanța se poate atinge doar prin responsabilitate, seriozitate, munca și perseverență. In prima etapa antrenorii de la scoala de tenis pentru copii le vor pune bazele, aceștia vor învăța cum se lovește corect tehnic mingea, cum trebuie să se pozitioneze in teren, ii vor asista la primele lor lovituri si vor incepe sa le deschida apetitul spre tenisul „mare”.

Tenisul este un sport care implică activitate fizica, deci din acest punct de vedere, copilul nostru cu siguranță va avea parte de o dezvoltare musculară a întregului corp. Incepand de la varste fragede, el are timp sa aprofundeze fiecare parte a invatarii iar sansele sa ajunga un jucator de performanta cresc. Scoala de tenis pentru copii din cadrul clubului nostru este constienta de aportul conditiei fizice la dezvoltarea capacitatilor de joc ale cursantului si pune accent pe acest aspect.

Tenisul este un sport cu remuneratii finaciare consistente la nivel mare dar va propunem mai degraba sa va concentrati pe celelalte beneficii ale acestui sport iar partea financiara sa fie lasata la urma. Așadar, o investiție minimă prin inscrierea la scoala de tenis pentru copii la vârsta potrivită îi poate influența viața copilului nostru într-o direcție frumoasa, ii deschide gustul pentru sport si, de ce nu, o eventuala cariera sportiva.

Cursuri individuale tenis.

 

Vreme Bucuresti dax-tenis.ro