Dax Tenis Bucuresti

Club profesionist de tenis

    PROGRAMEAZA O LECTIE DE TENIS GRATUITA

    *Lectia demonstrativa gratuita este destinata copiilor cu varsta pana la 14 ani

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre dax-tenis.ro in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

    Dax Tenis Club Drumul Taberei.

    Cursuri tenis copii si adulti Bucuresti

     

    Construit la initiativa unui fost tenismen de performanta, Adrian Dancescu, clubul de tenis este situat in zona Drumul Taberei – Parcul Moghioros, sector 6, in plina zona verde. Principalele avantaje ale clubului sunt calitatea celor 3 terenuri de tenis cu zgura, accesul facil, continuitatea in fiecare sezon precum si celelalte facilitati oferite clientilor ( vestiare moderne, terasa, zona de relaxare, sport bar, serviciul de racordare rachete etc.).

    Clubul de tenis atrage prin dimensiunea redusa si atmosfera familiala, acesta fiind amplasat intr-o zona linistita, inconjurat de spatiu verde, creandu-se un mediu potrivit pentru joc si relaxare atat pentru adulti cat si pentru copii.

    Prin programele de intiere in tenis (scoala de tenis pentru copii), antrenori cu mare experinta pun pentru prima data racheta de tenis in mana tinerilor debutanti, ii fac sa indrageasca acest sport, sa se distreze jucandu-l si totodata sa stapaneasca corect tehnica lovirii mingii inca de la varste fragede fapt ce le va asigura premisele unei dezvoltari armonioase durabile.

    Programele de performanta de la Dax Tenis Club sunt asigurate de antrenori tineri, dinamici, fosti jucatori clasati in circuitul mondial ATP, cu experienta in pregatirea jucatorilor de top la nivel national sau international.

    CURSURI ADULTI

    Fie ca sunteti un jucator de tenis debutant sau unul foarte bun, o familie sau un grup, DAX TENIS CLUB este locul potrivit pentru atingerea obiectivelor propuse.

    Echipa de antrenori pentru adulti DAX TENIS CLUB isi propune pentru debutanti ca, dupa parcurgerea cursurilor, sa aiba acces la un nou mod de a face miscare, de a pierde din greutate printr-un joc spectaculos care pe langa extenuarea fizica ii va provoca si din punct de vedere mental.

    Pentru jucatorii de nivel bun Dax Tenis Club pune la dispozitie sparring parteneri profesionisti care va vor ajuta sa cresteti ritmul antrenamentului si sa va imbunatatiti tehnica si tactica.

    DAX TENIS CLUB

    INCHIRIERE TEREN TENIS

        Clubul dispune de 3 terenuri de tenis construite la standarde internationale atat din perspectiva dimensiunilor cat si a substraturilor ce le alcatuiesc.

        Personalul clubului intretine permanent terenurile pentru a oferi o suprafata perfect plana de joc ce favorizeaza o saritura uniforma a mingiei si alunecari „spectaculoase”.

    Testimoniale


    Dax Tenis Club Drumul Taberei. Cursuri tenis copii si adulti Bucuresti
    Dax Tenis Club Drumul Taberei. Cursuri tenis copii si adulti in Drumul Taberei, Militari, Moghioros, sector 6, Bucuresti. Cursuri de tenis – scoli gradinite After-School-uri Before-School-uri. Scoala de tenis copii. Initiere in tenis la Dax Tenis Club Drumul Taberei. Inchiriere teren tenis in Bucuresti. Tenis de camp pentru copii. Antrenor tenis copii & Instructor tenis. Lectii tenis copii.

     

    Program si rezervari

    Program: 07:00-24:00

    Puteti face rezervari la: 0729060303 / 0758255285

    Vreme Bucuresti dax-tenis.ro