cursuri tenis copii

Cursuri tenis copii in zona cartierul Brancusi – Antrenamentul de tenis inainte de meci

Antrenamentul de meci este etapa de antrenament cea mai apropiata de modul natural de desfasurare a unui meci. Nici cu cea mai mare bunavointa nu este posibila obtinerea in antrenamentul de meci a acelorasi premise psihice ( solicitare psihica, trairi, stres etc. ) asa cum apar ele in meciul propriu-zis.

Antrenamentul de meci este un factor extrem de important in procesul de antrenament. Din pacate, acest tip de antrenament a fost foarte rar permis in ultimul deceniu, mai ales la juniori. In schimb, la nivel mondial s-au inventat tot mai multe exercitii, care erau mai degraba straine meciului. O combinatie sanatoasa intre antrenamentul tehnic si antrenamentul de meci este de mare importanta.

Daca urmati curs tenis copii in zona bulevardul Iuliu Maniu, veti afla ca fiecare antrenor poate sa gaseasca diverse modalitati de punctare, deoarece experienta arata ca un mod neconventional de punctare pune pe plan secundar gandirea puternic concurentiala si astfel jucatorii sunt mai deschisi si sensibili la aplicarea practica a noilor idei, la corectii si indicatii, decat intr-un meci obisnuit.

Cel putin o data pe saptamana, la curs tenis copii in zona Plaza Romania, intreaga zi de antrenament este dedicata acestui tip de antrenament. Odata cu apropierea sezonului competitional antrenamentul de meci trebuie intensificat, deoarece in perioada de pregatire nu este deloc suficient un antrenament pur tehnic.

La curs tenis copii in zona strazii Brasov, in perioada de pregatire, punctele centrale sunt reprezentate de constructia tehnicii, preciziei, variatiei loviturilor, pregatire fizica intensa etc. Obiectivul acestei perioade din perspectiva tehnica este un ritm optim de lovire.

In perioada pre competitonala se mizeaza pe competitie si stabilizarea formei. Diferenta fata de perioada de pregatire se regaseste mai ales la nivel psihic, se construiesc situatii prestabilite de joc, elemente tactice ajutatoare in functie de jocul adversarului, se construieste increderea …

In aceasta etapa trebuie atins asa-numitul ritm de meci in conditii de turneu. Fiecare profesionist stie foarte bine care este deosebirea dintre un meci de antrenament si un meci in turneu. Jucatorul este nervos, tensionat psihic, si implicit muscular, mai mult lupta decat joc, ii lipsesc echilibrul interior, linistea, o anumita nonsalanta sanatoasa si necesara.

Ulterior trebuie atins ritmul de turneu, cu pretentii mai ridicate. Diferenta fata de etapa anterioara este in economia stapanirii loviturilor, precum si in economia meciului. Orice tensionare trebuie sa se dizolve, echilibrul psihic si linistea fiind premise indispensabile. Jucatorul trebuie sa se simta psihic si fizic lejer in stapanirea loviturilor si a meciului, subconstientul trebuie sa domine, totul trebuie sa decurga cu in vis. La curs tenis copii in zona Bulevardul 1 Mai antrenorul le explica jucatorilor competitionali ca, in meci, trebuie sa atinga o stare optima de armonie interioara.

In perioada competitionala trebuie atins varful performantei individuale. Diferenta fata de perioada anterioara consta in increderea absoluta in sine. Tehnica in derularea meciului functioneaza perfect.

Oferim preturi bune pentru cursuri de tenis de camp copii. Va rog sa vizitati site-ul nostru https://www.dax-tenis.ro/tarife/
 


 

Cursuri tenis copii in zona cartierul Brancusi, Bucuresti
Cursuri tenis copii in zona cartierul Brancusi, Bucuresti. Antrenamentul de tenis inainte de meci. Curs tenis pentru copii in zona bulevardul Iuliu Maniu. Pentru preturi program curs de tenis pentru copii sunati la 0758255285, Dax Tenis Club Drumul Taberei.