cursuri tenis copii

Cursuri tenis copii in Bucuresti – nutritie – gustari ( mese intermediare )

Ultima masa, mai bogata, cu continut mare de carbohidrati, ar trebui consumata cu 2,5 – 4 ore inainte de punctul maxim prevazut pentru al efortului. Antrenorul titular la cursuri tenis copii in Drumul Taberei le explica elevilor ca In tenis exista posibilitatea de a putea asimila energie si in timpul antrenamentului si chiar al meciului. Profitati de schimbarea terenului pentru un mic aport energetic.

Exemplu alimente Timp necesar digestiei
Apa, cafea, ceai, supa de carne 30 minute
Banana, mar, iaurt, prajitura cu lapte 1 ora
Peste slab fiert, ou fiert moale, musli, piure de cartofi, legume 2 ore
Paine integrala, fulgi de ovaz, croissant, prajitura cu fructe 3 ore
Snitel, friptura, leguminoase, ciuperci, tort cu frisca 5-7 ore
Ton in ulei, salata de hering, ciolan de porc 9 ore

Antrenorii de tenis, in cadrul “cursuri tenis copii in sectorul 6”, releva faptul ca din punctul de vedere al fiziologiei nutritiei, gustarile acopera aportul minim ( privitor la concentratia glucozei in sange ) dintre mesele principale.Aportul lor poate fi de pana la 20% din totalul aportului energetic. Gustarile mentin nivelul glicemiei constant si impiedica astfel pierderi de performanta si concentrare. Antrenorii de la cursuri tenis copii in zona Militari – Dax Tenis Club – recomanda ca gustari: tartinele unse cu putina grasime din paine integrala, fructe, salate crude, bauturi pe baza de lapte, prajitura cu lapte, musli.

Momentul potrivt pentru masa ii determina performanta.

Sfaturile de nutritie ale antrenorului, orientate dupa necesitatile individuale ale fiecarui jucator, ar trebui sa urmareasca drept obiectiv suprem un comportament fundamental de hranire adecvat sportului, acest lucru se intampla in cadrul “cursuri tenis copii” in zona Parcul Moghioros, la Dax Tenis Club. Metodele care se folosesc sunt in functie de varsta, de structura grupei tinta si de obiective. O alimentatie potrivita trebuie sa fie pe termen lung si trebuie acceptata de catre antrenori, jucator, parinti, membri familiei, precum si de cei care conduc cluburile sportive. Schimbarile singulare sau pe termen scurt nu au efect pozitiv dar sunt admisibile in anumite momente.

 

Oferim preturi bune pentru cursuri de tenis de camp copii. Va rog sa vizitati site-ul nostru https://www.dax-tenis.ro/tarife/

 


 

Curs initiere in tenis pentru copii – nutritie – gustari
Curs initiere in tenis pentru copii nutritie – gustari. Mese intermediare. Energie si in timpul antrenamentului si chiar al meciului. Momentul potrivt pentru masa ii determina performanta. Pentru preturi cursuri de tenis copii la Dax Tenis Bucuresti scoala de tenis in Sectorul 6 – suna pentru detalii!