cursuri tenis copii

Antrenamentul tehnic – Analiza jocului de tenis la cursul de tenis pentru copii

Daca se doreste organizarea procesului de antrenament pe baza unor puncte de vedere moderne, trebuie realizata mai intai o analiza a disciplinei sportive respective pentru:
– A putea stabili factorii care limiteaza performanta si care determina performanta
– A determina punctele principale ale antrenamentului pe baza acestor factori stabiliti
– A determina pentru fiecare punct principal tipul de antrenament, metodele de antrenament si formele acestora, solicitari, frecvente, continut, volume de intensitati, succesiuni si numar de repetari, obiective, pe baza capacitatilor energetice corespunzatoare aflate la dispozitie.

Inscrierea la cursul de tenis pentru copii la Dax Tenis Club, perserverenta si determinarea creeaza premisele aplicarii, intr-o etapa avansata, a antrenamentului modern, care se apropie cat mai mult posibil de cursul real al competitiei; adica in antrenament, conditiile competitionale, timpii de solicitare, intensitatea etc., trebuie integrate in mod substantial cu stocarea corespunzatoare de energie.

De exemplu, este inutil ca antrenor la cursul de tenis pentru copii avansati sa organizeze antrenamentul tehnicii folosind metode invechite – schimburi lungi de mingi – care nu se mai folosesc in tenisul modern.Astfel facilitam intensitati si viteze mici, iar calitati importante precum viteza de reactie, anticipatia, raspunsuri prestabilite solide din anumite situatii le neglijam.

Unul din vantajele participarii la cursul de tenis pentru copii de la Dax Tenis Club este ca aceasta analiza se face de catre antrenori competenti care urmaresc cele 4 aspecte:
– Dimensiunile temporale
– Frecventa loviturilor
– Dimensiunile spatiale
– Vitezele mingii si timpii de zbor

Pentru a afla preturile si conditiile pentru participarea la cursul de tenis pentru copii din Drumul Taberei de la Dax Tenis Club va rog sa vizitati https://dax-tenis.ro/

 


 

Antrenamentul tehnic – analiza jocului de tenis pentru copii
Antrenamentul tehnic Analiza jocului de tenis la cursul de tenis pentru copii. Dimensiunile temporale. Frecventa loviturilor. Dimensiunile spatiale. Va invitam la intiere in tenis pentru copii la Dax Tenis Bucuresti. Pentru preturi pentru participarea la cursul de tenis pentru copii click aici. Va asteptam!