cursuri tenis copii

In urmatoarea serie de exercitii pentru cursurile de tenis pentru copii se trece la mingea luata devreme imediat dupa saritura ca exercitiu de coordonare. La incepatori este suficient daca ating mingea imediat dupa desprinderea de sol. Mai tarziu jucatorii trebuie sa incerce sa loveasca mingea peste fileu, apoi chiar intr-o directie indicata si mai tarziu in interiorul unor suprafete tinta. Jucatorii stau in pozitia de plecare pe linia de „T” iar antrenorul cu un cos de mingi in partea cealalta a fileului.

Antrenorul de la cursurile de tenis pentru copii joaca mingile in mod regulat pe dreapta si pe reverul jucatorului, iar acesta va incerca sa foloseasca exclusiv mingea de demi-voleu.

Acelasi exercitiu de mai sus insa antrenorul acum va lansa mingile neregulat atat ca directie cat si ca lungime.

Jucatorul este culcat in spatele fileului pe spate, cu cate o racheta in fiecare mana. Antrenorul arunca mingi din cos in mod diferit astfel incat jucatorul trebuie sa se intinda, sa se roteasca dupa ele pentru a le putea juca inapoi.

La cursurile de tenis pentru copii din sectorul 6 se mai poate exersa urmatorul scenariu: Jucatorul sta in apropierea fileului. Antrenorul joaca un lob peste el. Jucatorul trebuie sa ajunga mingea, sa o lase sa sara de la sol si sa o joace inapoi cat de adanc, imediat inainte de a doua desprindere, cu spatele la fileu, pe parte de dreapta, cu o miscare pendulara. Se recomanda folosirea prizei continentale si partea de forehand a rachetei.

In decursul ultimilor ani, in cadrul cursurilor de tenis pentru copii din Bucuresti si nu numai, antrenorii de tenis au elaborat o multime de exercitii de coordonare, nu doar pentru incepatori ci si pentru jucatori buni. Va invitam sa va dezvoltati spiritul propriu inventiv pe baza exercitiilor prezentate mai sus.

Preturi pentru cursuri de tenis pentru copii poate fi consultat aici https://www.dax-tenis.ro/tarife/

 

 

Exercitii cu mingea si racheta. Cursurile de tenis pt. copii

 


 

Exercitii cu mingea si racheta. Cursurile de tenis pt. copii
Exercitii cu mingea si racheta. Cursurile de tenis pentru copii. Preturi pentru cursurile de tenis de camp pentru copii la Dax Drumul Taberei. Cursurile de tenis pentru copii din sectorul 6. Sunati ACUM pentru detalii!