Copilul tau se poate dezvolta sanatos prin tenis

Micutii noștri au nevoie de cat mai multa mișcare pentru a se dezvolta din punct de vedere fizic și mental, iar un sport atat de intens care implica organizare, coordonare, activitate fizica si mentala precum tenisul ii poate influenta pozitiv in viata lor. Modalitatea prin care ii putem apropia pe cei mici de un sport de acest gen și de a-i tine departe de device-urile electronice si de sedentarism, pentru inceput, este prin inscrierea lor la scoala de tenis pentru copii. Varsta minima la care orice copil poate fi inscris la cursuri de tenis este de 4-5 ani, perioada in care ei au nevoie de exemple și de informatii cat mai multe.

Un copil care practica și ajunge sa fie pasionat de tenis cu siguranta va fi un copil disciplinat care va intelege ca performanta se poate atinge doar prin responsabilitate, seriozitate, munca și perseverenta. In prima etapa antrenorii de la scoala de tenis pentru copii le vor pune bazele, aceștia vor invata cum se lovește corect tehnic mingea, cum trebuie sa se pozitioneze in teren, ii vor asista la primele lor lovituri si vor incepe sa le deschida apetitul spre tenisul „mare”.

Tenisul este un sport care implica activitate fizica, deci din acest punct de vedere, copilul nostru cu siguranta va avea parte de o dezvoltare musculara a intregului corp. Incepand de la varste fragede, el are timp sa aprofundeze fiecare parte a invatarii iar sansele sa ajunga un jucator de performanta cresc. Scoala de tenis pentru copii din cadrul clubului nostru este constienta de aportul conditiei fizice la dezvoltarea capacitatilor de joc ale cursantului si pune accent pe acest aspect.

Tenisul este un sport cu remuneratii finaciare consistente la nivel mare dar va propunem mai degraba sa va concentrati pe celelalte beneficii ale acestui sport iar partea financiara sa fie lasata la urma. Așadar, o investitie minima prin inscrierea la scoala de tenis pentru copii la varsta potrivita ii poate influenta viata copilului nostru intr-o directie frumoasa, ii deschide gustul pentru sport si, de ce nu, o eventuala cariera sportiva.

 


 

Scoala de tenis pentru copii in Militari, Bucuresti
Scoala de tenis pentru copii in Militari, Bucuresti. Copilul tau se poate dezvolta sanatos prin tenis practicat la Dax Tenis Club. Cursuri de tenis pentru copii de la 4-5 ani. Pregatirea fizica tenis pentru copii. Programe de initiere in tenis pentru copii.