Tenisul este un sport foarte popular si care poate aduce atat sanatate, cat si disciplina si organizare in viata de zi cu zi. Daca acest sport devine o pasiune, persoanele care practica aceasta forma de miscare vor observa modificari productive in viata lor. Un sport este cu atat mai frumos, cu cat cunosti mai bine tot ce tine de acesta. Jucatorul de tenis, prin urmarea unor cursuri de tenis, reuseste sa aiba o pozitionare mai buna in teren, o tehnica de lovire a mingiei mai curata, rezistenta,coordonare, viteza, la un nivel bun, ajunge sa despcopere intr-adevar tenisul atractiv si spectaculos.

Daca ai o pasiune pentru acest sport, si locuiesti in Bucuresti, in zona Drumul Taberei sau in Militari, sector 6 sau in apropierea acestor zone este bine sa stii ca efectuarea unor cursuri de tenis Militari la Dax Tenis Club iti pot imbunatati elementele de mai sus,  te vor ajuta sa indragesti acest sport, sa te distrezi si sa te relaxezi jucandu-l. Faptul ca esti indrumat de profesionisti iti asigura o invatare corecta care mai apoi, pentru cine doreste acest lucru, iti va permite accesul la competitii fie ele pentru copii, juniori, seniori sau amatori. Participarea la turnee pentru tinerii cursanti reprezinta oglinda numarului de antrenamente efectuate, capacitatii de a pune in practica sfaturile antrenorului, nivelului de conditie fizic atins, stapanirii emotiilor, gestionarii situatiilor de stres. Turneul de tenis este locul de intrecere si de diferentiere din punct de vedere fizic si mental incepand de la 6-7 ani pana la varste inaintate.

Pentru amatori, turneele sunt pe diferite nivele de joc, si reprezinta locul unde ai sansa sa intalnesti un adversar de acelasi nivel cu care sa porti o lupta stransa, care sa te provoace atat fizic cat si mental. Turneele de amatori pun in legatura iubitorii de tenis, ii ajuta sa impartaseasca pareri, sa se intreaca in acest sport, sa lege prietenii si multe alte beneficii.

 

Tenisul, o buna solutie de a pierde in greutate ( cursuri tenis Militari )

Exista o categorie de jucatori care urmaresc sa scape de kilogramele in plus. Acestia pot urma cursuri de tenis Militari la Dax Tenis Club, cu conditia sa expuna de la inceput obiectivul dorit iar din acel moment cu ajutorul „cardio tenis”-ului antrenamentele pot fi mult mai solicitante din punct de vedere fizic decat o sesiune de alergare obisnuita. Mai mult decat atat, la aceste cursuri putem invata lucruri si tehnici noi care ne vor ajuta sa devenim tot mai buni in jocul nostru. La fel ca oricare alt sport, notiunile de joc se bazeaza pe responsabilitate si organizare, aspecte care pot fi aplicate si in viata de zi cu zi.

Astfel, partenerii nostri de joc ,care nu au urmat cursuri de tenis, cu care obisnuiam sa iesim ocazional pentru a schimba cateva mingi usoare ni se vor parea cu mult sub potentialul nostru de joc. In acest sens, se recomanda partidele in care oponentul este cel putin la fel de bine pregatit precum suntem noi pentru a nu stagna la un anumit nivel de joc.

Dax Tenis Club

 


 

Cursuri tenis copii si adulti in zona Militari, Bucuresti
Cursuri tenis copii si adulti in apropiere de zona Militari, Bucuresti. Efectuarea unor cursuri de tenis in Militari la Dax Tenis Club te vor ajuta sa indragesti acest sport, sa te distrezi si sa te relaxezi jucandu-l. Scoala tenis copii in Militari. Cursuri De Tenis Adulti in Militari.