Lectiile de tenis pentru copii la Dax Tenis Club imbina partea de distractie cu partea de invatare. Se desfasoara intr-un cadru organizat, cu antrenori profesionisti certificati FRT si PTR,  pe tot parcursul anului. Continuitatea este esentiala pentru insusirea cat mai rapida si corecta a acestui sport. Lectiile de tenis pentru copii sunt structurate pe nivele de joc, pe varste si pe obiective.

Recomandam sa incepeti lectiile de tenis pentru copii la varste cat mai mici cand abilitatile lor ( de ex. Coordonarea, viteza de reactie ) sunt in curs de invatare iar cu ajutorul tenisului acestea vor fi imbunatatite intr-un ritm mai rapid si vor ajunge sa serveaca drept elemente de diferentiere mai tarziu in tenis intre sportivi si nu numai. Lectiile de tenis pentru copii ii ajuta sa se dezvolte si din punct de vedere fizic si psihic intr-un mediu placut, cu copii de aceasi varsta, educatie si cu aceleasi interese cu care poate sa dezvolte un mediu concurential sanatos.

Beneficiile lectiilor de tenis pentru copii incepute devreme sunt numeroase:

-dezvoltare fizica si psihica sanatoasa

-invatarea unui sport frumos cu o puternica recunoastere sociala

-construirea caracterului

-un loc unde mai tarziu cu cunostintele dobandite evadezi din cotidian, tenisul poate servi drept moment de relaxare, drept moment de petrecere al timpului in familie, drept loc de intrecere – competitional, drept loc de intarire a relatiilor sociale sau profesionale cu diversi parteneri.

 


 

Lectii de tenis pentru copii cu antrenori profesionisti
Lectii de tenis pentru copii in Bucuresti, cu antrenori profesionisti, certificati FRT si PTR. Lectiile de tenis pentru copii trebuie incepute la varste cat mai mici. Super tarife sezon tenis in aer liber la Tenis Club Drumul Taberei. Inchiriere terenuri de tenis in sectorul 6.